07 Februarie 2014

Dragă Moldova, putem să ne pupăm puțin de tot?

Teatru Spalatorie

Un proiect documentar ”Dragă Moldova, putem să ne pupăm puțin de tot?” va fi prezentat pe 12 februarie la ora 20:00 la teatru-spălătorie.

Șase oameni din Chișinău se întîlnesc pentru prima dată pe scenă pentru a discuta deschis despre orientarea lor sexuală, a părinților, copiilor sau a altor membri ai familiei. Care pot fi motivele personale pentru a face un coming out și mai ales care sunt consecințele efectuării unui coming out în Republica Moldova? Care este atitudinea politicului și a societății față de minoritățile sexuale? Șantaj și intimidare din partea poliției, umilință și disonsiderație din partea cunoscuților sau membrilor de familie, hărțuire sau chiar concediere de la locul de lucru – în Moldova, hărțuirea și discriminarea fac parte din viașa de zi cu zi a minorităților sexuale.
Vladimir și Elena, Eugen, Ion, Sandu și Galia vorbesc deschis, uneori chiar cu ironie și umor despre experiențele lor personale, despre senzațiile de rușine, frică și angoasă.

”Dragă Moldova, putem să ne pupăm puțin de tot?” este produs în cadrul platformei pentru actori neprofesioniști KOMMUNALKA lansată de teatru-spălătorie în Mai 2012 în cooperare cu Staatsschauspiel Dresden și cu susținerea Allianz Kulturstiftung.

”Dragă Moldova, putem să ne pupăm puțin de tot?” este un proiect susținut de către Allianz Kulturstiftung, Bundeszentrale für Politische Bildung, Goethe Institut, Friedrich-Ebert-Stiftung.

Pentru rezervări contactați cu un apel/sms (cu excepția websms) la 060439914 sau pe mail la [email protected] Rezervările se pot face până la ora 12:00 în ziua spectacolului. Rezervările neonorate se anulează cu 30 minute înainte de ora începerii spectacolului;

Contribuție opțională 40, 60, 80 lei.

...Am îmbrăţişat pe prietenul meu gay şi am spus că îl iubesc, şi, mai mult, pentru că a avut curajul să se destăinuie

Prezentătoarea TV

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed

Asumă-ţi un angajament prin care vei condamna orice tip de violenţă sau ură şi vei accepta Omul în diversitatea sa. Angajament

  • Olga

    Chişinău

    Ei, iată.... în sfârşit... Viaţa mea s-a împărţit în „până la” şi „după”... Eu m-am născut astăzi, în această zi ploioasă de toamnă.