04 Septembrie 2015

Atelierul: Împletim curcubeul împreună

Centrul de Informații „GENDERDOC-M” vă invită să participați la o serie de ateliere de creație comunitară „Împletește curcubeul” care vor avea loc în spațiul „Cocoșul Roșu”* (Chișinău, strada Șciusev nr. 79).  Atelierele de creare a unui panou mare curcubeu, împletit din pungi de plastic, au loc în fiecare sâmbătă, timp de cinci săptămâni, începând cu 5 septembrie și terminând cu 3 octombrie. Scopul acestora este de a produce un obiect de artă comunitară, simbol al comunității LGBTQ, cu forță colectivă a persoanelor din comunitatea LGBTQ și a susținătorilor acestora. Inaugurarea panoului curcubeu împletit din pungi de plastic va avea loc în octombrie, în cadrul Zilelor Coming Out.

Atelierul #1 va avea loc sâmbătă, 5 septembrie, la orele 16:00 – 18:00.

Atelierul #2 va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, la orele 16:00 – 18:00.

Atelierul #3 va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, la orele 16:00 – 18:00.

Atelierul #4 va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, la orele 16:00 – 18:00.

Atelierul #5 va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, la orele 16:00 – 18:00.

Locație: Cocoșul Roșu, str. Șciusev nr. 79 (În spatele Casei Memoriale „Alexei Șciusev”)

Participarea este gratuită.                            

*Cocoșul Roșu este spaţiu pentru activităţi educaţionale, ateliere şi cursuri de artă, training şi formare profesională, dialog (prezentări, informare), promovare şi susţinere profesională. Este un spațiu alternativ, accesibil pentru artiști sau oameni creativi.

Mă bucur să văd persoanele, cu care lucrez din comunitatea LGBT, să aibă îndrăzneală şi curajul să meargă în instanţele de judecată şi să-şi apere aceleaşi drepturi fireşti, pe care le au toţi ceilalţi, şi de care ei sunt privaţi

Avocată și Expertă în Drepturile Omului

Abonează-te

Abonează-te la Egali newsletter feed
  • Anonim

    Chișinău

    “Născut în Moldova”, frumos sună dar nu la fel de frumos să și trăiești aici.